Alles over tickets


Koop je tickets online 

Je kan betalen met Bancontact, Visa, Mastercard of iDEAL. Jouw e-tickets worden via e-mail verstuurd. Hou je mailbox dus in de gaten. Druk de e-tickets af of bewaar ze op je smartphone.

Koop je tickets via de webshopof via het programmaoverzicht

  • Krijg je de melding 'er zijn geen tickets beschikbaar' dan is de voorstelling uitverkocht. 
  • Na je bestelling vragen we naar een aantal gegevens. Hierbij respecteren wij uiteraard de regels van de privacywetgeving.

Tickets aankopen via niet-officiële kanalen gebeurt op eigen risico. Een ongeldig ticket geeft je geen toegang tot de voorstelling.


Koop je tickets aan de balie

Je kan ook tickets kopen aan de ticketbalie van UiT in Mechelen.

Vleeshouwerstraat 6
2800 Mechelen
015 29 76 53
uit@mechelen.be

Meer info en openingsuren


Personen met een handicap

Met je European Disability Card of een begeleiderspas krijgt je begeleider gratis toegang tot de voorstelling.
Voor de aankoop van je tickets stuur je een mailtje naar cultuurtickets@mechelen.be. Op deze manier kunnen we ook een geschikte rolstoelplaats voorzien indien nodig. 


Uitpas met kansentarief

Voortaan kan je ook online bestellen met je UiTpas met kansentarief. Hou je Uitpasnummer bij de hand.  


Download de app

Vandaag is het niet langer nodig om je tickets af te printen. Deze app bewaart netjes al je tickets op je smartphone. Zo heb je ze altijd op zak. Handig en milieuvriendelijk.

Download vanuit de App StoreDownload vanuit Google Play Store


Omruilen of terugbetaling

Gekochte tickets worden niet omgeruild of terugbetaald, tenzij in deze uitzonderlijke gevallen: 

  • Bij annulatie (van een voorstelling) worden ticketkopers persoonlijk op de hoogte gesteld van de annulatie van zodra die definitief is. De tickets worden automatisch terugbetaald.
  • Bij verplichte quarantaine (attest verreist), bij ziekte (doktersattest vereist) en bij overlijden van de ticketkoper of één van zijn naaste familieleden (overlijdensbericht vereist), betalen we de tickets terug indien we vóór de voorstelling worden verwittigd.
  • Ben je uitgenodigd voor een doopfeest, communie- of lentefeest, of trouwfeest van naaste familieleden worden de tickets terugbetaald op vertoon van de uitnodiging.
  • Laatkomers worden niet toegelaten. Tickets van laatkomers worden nooit terugbetaald of omgeruild.

Tickets worden dus niet terugbetaald in geval van verlies of in geval je verhinderd bent door andere dan de hierboven genoemde redenen.