The Me in You + Mauger

The Me in You + Mauger

The Me in You
In 2020 zou The Me In You hun 10de verjaardag vieren. Live optreden zat er niet in dus besloot de band de studio in te duiken en samen met oude getrouwe Gaëtan Vandewoude van Isbells volop aan de slag te gaan met het opnemen van een nieuw album How Does It Feel to Be Wrong All the Time.
Melancholische indierock, compromisloos spelplezier en muzikale herbronning blijven ook nu de sleutelingrediënten. De geluiden van alledag, de stilte en de typische klanken bij plaatsen en herinneringen vormen de leidraad voor de nieuwe nummers.

Mauger
Mauger is het geesteskind van zanger/gitarist Mauger Mortier die in Jan Duthoy en Jakob Nachtergaele (Absynthe Minded) en Matthias Debusschere (Sioen) gelijkgestemde zielen vond. Ze brengen uitgepuurde, eenvoudige en subtiele indiepop ontdaan van alle franjes.
In Mechelen presenteren ze hun nieuwe album SHINY. De plaat bevat 11 nummers die elk als een momentopname zijn opgenomen en mooi in elkaar vastklikken met aanstekelijke melodieën, ongedwongen samenspel en pakkende kwetsbaarheid

Lees meer