Permit, oh permit my soul to rebel

8+

Quintijn Ketels en Aline Breucker / Side Show

In Permit, oh permit my soul to rebel -het derde deel van Side-Show’s Trilogie van de verbeelding zet het gezelschap circus in als collectieve droommachine.

Op scène vormen honderden kussens een cirkel waarin het publiek plaats kan nemen. Op, onder of in de kussens dromen we in verschillende nummers over de (on-)mogelijkheid der dingen.
Zo wordt de voorstelling een tijdelijke schuilplaats voor ontspannen rebellie.

Permit, oh permit my soul to rebel is een relaxed performance. Dat betekent dat de voorstelling gecreëerd werd met als doel toegankelijk te zijn voor publieken die een meer ontspannen omgeving nodig hebben om naar het theater of circus te gaan. De codes van het theater, zoals de norm om stil te blijven zitten en niet verbaal of fysiek te reageren op wat er zich afspeelt, worden in een relaxed performance aangepast. De voorstelling vermijdt ook sterke en plotse prikkels zoals stroboscopen en luide geluiden. Permit, oh permit my soul to rebel kan van nabij of veraf bekeken worden en de deuren van de zaal blijven steeds open. Het publiek kan en mag ook vrij bewegen.

Heb je nood aan meer informatie over jouw bezoek aan het Cultuurcentrum en het verloop van de voorstelling? Met het visueel stappenplan kan je jezelf voorbereiden en ons gebouw leren kennen. Het storyboard legt in detail uit wat er tijdens de voorstelling zal gebeuren, wie meespeelt en wat te verwachten. Heb je toch nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met Lies Timperman, via lies.timperman@mechelen.be of +32470205743 

Concept en regie: Aline Breucker & Quintijn Ketels
Met:Camille Paycha, Gianna Sutterlet, Philippe Droz, Elsa Bouchez, Patrick Pun, Ruben Mardulier, Majo Cázares

Lees meer
  • 13.00Standaard
  • 8.00-26 jaar
  • 8.00-12 jaar
  • 2.50Uitpas met kansentarief Mechelen
Permit, oh permit my soul to rebel