Theater na de schooluren

Naast de schoolprogrammatie is er in Mechelen een erg divers en uitgebreid podiumaanbod in de vrije tijd. Neem je leerlingen gerust eens mee op pad 's avonds of in het weekend, we verwelkomen jullie graag in groep met een aangepast tarief.

We moedigen leerlingen van de derde graad aan om naar voorstellingen te komen uit het avondaanbod. Zo leren ze het aanbod van de verschillende cultuurhuizen kennen. 

Reserveren voor een avondvoorstelling bij Cultuurcentrum Mechelen:

Kom je met een groepje leerlingen naar één van deze voorstellingen, dan geniet je een uitzonderlijk kortingstarief van 7 euro per leerling. Je voorkeur doorgeven kan al, bevestiging kunnen we pas bezorgen eens ook de losse verkoop gestart is. Na de aanpassing van de aantallen in september wordt voor de avondvoorstellingen op voorhand al een betalingsverzoek opgestuurd. Je voorkeur doorgeven kan via mail naar ccmscholen@mechelen.be . Bij avondvoorstellingen hanteren we een publieksbeperking voor leerlingen van 10% van de zaalbezetting per avond. Per 15 betalende leerlingen mag één begeleider gratis binnen.

Reserveren voor een avondvoorstelling bij theater arsenaal:

Stuur een mailtje naar onthaal@theaterarsenaal.be .Bezorg ons bij je reservatie meteen de correcte facturatie- en contactgegevens. Een gsm-nummer van een begeleidende leerkracht is handig. Zo kunnen we de dag zelf vlot communiceren.
Jongeren -26 jaar betalen bij elke voorstelling slechts 7 euro.

Vind het aanbod van theater arsenaal HIER!

Reserveren voor een avondvoorstelling bij DE MAAN:

DE MAAN verwelkomt leerkrachten en leerlingen ook graag in groep bij haar voorstellingen ‘s avonds of in het weekend. Het nieuwe aanbod komt eind juni online op de site. Neem gerust een kijkje bij de kindervoorstellingen en de gasten die we ontvangen, want deze zijn vaak ook voor jongeren en volwassenen een plezier om naar te kijken!

Info en reserveratie: contact@demaan.be – €7 per leerling 

Reserveren voor een avondvoorstelling bij NONA:

Ook kunstencentrum NONA heeft een breed en uitgebreid aanbod avondvoorstellingen. Leerlingen betalen het jongerentarief. Stuur een mailtje naar info@nona.be. Bezorg ons bij je reservatie meteen de correcte facturatie- en contactgegevens. Een gsm-nummer van een begeleidende leerkracht is handig. Zo kunnen we de dag zelf vlot communiceren.

Het aanbod van NONA vind je HIER!