Sohnarr

Coral Dusk

14 jaar en 3 albums lang was Patricia Vanneste één van de grote krachten van Balthazar. Enkele jaren geleden stapte ze uit de band en trok ze naar Zweden en Noorwegen, bepakt met haar viool, een microfoon en instrumentencomputer. Ze zocht afgelegen plekken op, liet zich omarmen door de imposante eenzaamheid van het overweldigende landschap en nam er Coral Dusk op, het debuut van haar soloproject Sohnarr. Het album weerspiegelt de natuur en desolaatheid die ze ervaarde tussen de bergen, bossen en meren.

Naast de live ervaring in het cultuurcentrum, kan je de muziek ook ervaren midden in de natuur. Sjel is een kubus van reflecterend glas die versmelt in de omgeving. Het laatste wat je ziet als je de kubus betreedt is je eigen reflectie. Eénmaal in de kubus ben je alleen en beluister je het album met een koptelefoon: terwijl je jezelf vergeet is het enige wat rest; de muziek en de natuur die zich voor jou ontvouwt.

De exacte plaatsen en periodes waarop je Sjel in de Mechelse natuur kan bezoeken, worden later meegedeeld.

Intense instrumentals en gelaagde songs waarin elke connectie met een andere mens even hulpeloos als hunkerend is. (De Morgen)
Een meesterwerk (Dansende Beren)

WINTERSLAAP in het kader van Zinderende Stilte

Lees meer