Op maat van je klas

EEN INLEIDING

Wil je vooraf een toelichting over de voorstelling door één van de makers of medewerkers? Stel de vraag op tijd, dan kunnen we op maat van jouw leerlingen een inleiding voorbereiden. Dit kan zowel op school als bij ons in het theater en is gratis.

EEN BABBEL MET DE ACTEURS

Heb je na de voorstelling graag een nagesprek met de makers en/of acteurs? Zij geven antwoord op alle vragen van je leerlingen. Laat het ons snel weten zodat we dit praktisch kunnen organiseren.

EEN BLIK ACHTER DE SCHERMEN

Nieuwsgierig naar het leven zoals het is in het theater? Theater arsenaal geeft je graag een rondleiding door alle ruimtes van hun gebouw. Ze vertellen je meer over de geschiedenis van hun theater, over hoe een voorstelling wordt gemaakt en over alle mensen die betrokken zijn achter de schermen.

EEN KIJKJE TIJDENS EEN REPETITIE

Even voyeur zijn tijdens een repetitie van een professionele voorstelling? Theater arsenaal organiseert bij eigen producties enkele weken voor de première een gratis open repetitie onder de noemer HALFWEG. Kom zelf al eens kijken en krijg een idee van hoe de voorstelling er zal uitzien. Ook je leerlingen zijn welkom.

EEN GRATIS TRY-OUT

Theater arsenaal organiseert regelmatig try-outs bij nieuwe creaties. Wil je inschatten hoe je je leerlingen het beste voorbereidt op de voorstelling? Kom gerust naar een gratis try-out voorstelling enkele dagen voor de première.

EEN IDEE?

Onze deur staat steeds open voor nieuwe ideeën of suggesties.

Heb je er één? Contacteer ons en we zoeken samen naar een gepast concept.