Nachtkerk

Keiko Shichijo, Sevak Avanesyan & Les Ames Perdues

Nachtkerk staat voor drie belevingsconcerten wanneer het duister valt. Tussen 20u30 en 23u treden drie artiesten op met een eigen intiem en subtiel programma in een sfeervol verlichtte kerk.

20u30-21u10
Cellist Sevak Avanesyan, geboren in Armenië maar opgegroeid in België, is een man en muzikant van de wereld. Hij deelde wereldwijd het podium met vele muzikale grootheden, en haalde vorig jaar de wereldpers met zijn beklijvende optreden in de gebombardeerde kathedraal van Shusha.

21u25-21u50
Pianiste Keiko Shichijo, is een bijzondere stem in de wereld van zowel de klassieke als de hedendaagse muziek. Zij verbindt een traditionele Japanse sensitiviteit met een grondige kennis van de Europese historische uitvoeringspraktijk. De coronacrisis deed Keiko nadenken over de ontwikkeling en realisatie van een recital-/belevingsconcept voor klein publiek. 

22u00-22u50
Les Âmes Perdues
is een Antwerps muziektheatercollectief van en met Naomi Beeldens (sopraan/percussie), Isaak Duerinck (piano/accordeon/zang) en Ewout Lehoucq (cello/zang). Wars van hokjesdenken hebben ze een eigen, originele muzikale identiteit ontwikkeld.

Je kiest zelf of je de drie concerten bijwoont of je je beperkt tot één of twee. 

Lees meer