Meskerem Mees + Kevin!

Caesar Tour

Neem een stemgeluid zo helder als bronwater, voeg een gulle dosis puurheid toe en werk af met een portie eigenzinnigheid, en je hebt Meskerem Mees. Louter met behulp van haar intrigerende stem, haar akoestische gitaar en de cello van Frederik Daelemans, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar verhalen blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

Met haar eerste single Joe wint Meskerem Mees twee jaar geleden meteen de harten in België en met haar debuutplaat Julius verovert ze, net als de Romeinse naamgenoot, stilaan Europa. De lat ligt meteen hoog en bevestigt wat iedereen voelt: Meskerem is geen eendagsvlieg.

Julius getuigt, in al zijn karigheid, van superieur singer-songschrijverschap. (**** Humo)

Kevin! is een singer-songwriter afkomstig uit Noord-Londen, die zijn vak al vele jaren slijpt. Zijn liedjes zweven over doordachte en ingewikkelde akkoordenschema's en balanceren tussen geestige en eerlijke lyriek. Het online uitbrengen van een reeks liedjes heeft intussen de aandacht getrokken van het hele land, met name het nummer Hell, een ode aan zijn parttime carrière als schilder/decorateur. 

Lees meer