Geike & Hydrogen Sea

Eind 2019 kwam het langverwachte nieuwe solo album Lost in Time van Geike Arnaert eindelijk uit. Het duurde 8 jaar vooraleer Geike klaar was met de opvolger van For The Beauty Of Confusion maar het resultaat mag er zijn. Het werd een fantastisch, tijdloos maar ook super muzikaal album. Maar liefst 9 van de 11 songs op het nieuwe album werden samen geschreven met Joost Zweegers aka Novastar. Productie was in handen van dé Belgische topproducer Wouter Van Belle, die in zijn carrière reeds meesterwerken producete voor o.a. Gorki, Noordkaap, Axelle Red en natuurlijk ook Novastar. Ondertussen schopten singles ‘Off Shore’, ‘Middle of the Night’ en ‘Black Land Shore’ het tot N°1 in De Vox lijst van Radio 1.
Met Geike Arnaert (vocals), Robby Govaerts (gitaar), Pedro Gordts (keys en piano), PJ Seaux (bas) en Steven van Gelder (drums)
Met stem, een vleugelpiano, en een hele voorraad aan analoge effecten, brengen Birsen Uçar en Pj Seaux van Hydrogen Sea een nieuwe klankwereld. Verwacht geen singer-songwriter muziek, maar frisse, uitgepuurde electronica van Pj in combinatie met de prachtige stem van Birsen. Ze zullen bestaande en splinternieuwe nummers brengen die je naar adem doen happen.
Hydrogen Sea bracht al twee succesvolle albums uit: In Dreams (2016) en Automata (2019). Nummers als ‘Wear Out’, ‘Beating Heart’, ‘Run’ en ‘Flogsta’ werden grijsgedraaid op Radio 1 en Studio Brussel.
Lees meer