Farnoosh & Friends

Farnoosh & Friends

Tijdens deze voorstelling krijg je een unieke inkijk in het bijzondere leven, het werk en de ziel van de Iraanse dafspeler Farnoosh. Via haar muziek, teksten en verhalen leer je deze bijzondere vrouw kennen. Verpleegkundige, bergbeklimster, natuurliefhebber. De liefde gevolgd van Iran naar Gent. Een intens levensverhaal en een intense muzikale reis, waarvoor Farnoosh op het podium bijgestaan wordt door Berlinde Deman, Lieselot Dewilde en Shahab Azinmehr.

Tijdens deze voorstelling krijg je een verrassende inkijk in het leven, werk en ziel van de Iraanse dafspeler Farnoosh Khodadadeh. Aan de hand van de muziek, songs en verhalen die haar leven vorm geven leer je haar kennen als nooit tevoren. 

Muzikante in hart en nieren met een stem die doet dromen. Toegewijd verpleegkundige op intensieve zorgen. Gepassioneerd bergbeklimster, vogelkijker en natuurliefhebber. Een intense Iraanse ziel die de liefde volgde naar België en Gent tot haar nieuwe thuis maakte. 

Dat alles en nog zoveel meer is Farnoosh Khodadadeh. Een uitzonderlijke vrouw, die haar al even bijzondere levensverhaal muzikaal komt vertellen.

Van de gruwel van de oorlog die ze als kind meemaakte tot de helende kracht van liefde en muziek. 
Van de scherven van bombardementen naar de standvastige rust van de hoge bergen. 
Van de stem van haar moeder naar de platenkast van haar vader. Farnoosh neemt je mee in haar wereld en vertelt, zingt en speelt over liefde en geweld, verdriet en hoop, afscheid en thuiskomst, en over ritmes en melodieën als medicijn.
Op het podium wordt Farnoosh vergezeld en ondersteund door haar vrienden en muzikale kompanen Lieselot De Wilde, Berlinde Deman en Shahab Azinmehr. Samen maken ze een hartverwarmende muzikale reis.

Farnoosh Khodadadeh - Touché | Podcast on Spotify

Shahab Azinmehr: tar, setar, tanbour, zang
Berlinde Deman:    Tuba, Serpent, zang
Lieselot De Wilde : Autoharp, zang
Farnoosh Khodadadeh:  daf, zang        

 

Lees meer