Dinsdag.org

13+

The Meming of Life

OPGELET: deze voorstelling werd last minute nog verplaatst naar woensdag 6 oktober.

Een dol-geswipet digitaal cabaret voor jongeren vanaf 13 jaar. Een live life-stream waar twee jongens gevangen zitten tussen het digitale en Real Life. Verschillende acts volgen elkaar aan lichtsnelheid op; Een revue van cringy memes, illustere TikTok challenges en digitale ready mades.

Ze spelen alles na wat ze zien en memen alles wat ze tegenkomen. In de hoop uiteindelijk op the memeing of life te stuiten.
Zijn ze zelf reeds gememeificeerde kopieën van datgene wat ze proberen spelen of gaan ze tenonder aan een queeste die bigger is than life itself?
Memeing life itself.

Boomers zijn ook welkom.

Jeff en Bas of Bas en Jeff vormen samen DINSDAG.ORG, een Nomadische spook-organisatie die zich theatraal inzet voor zinnige onzin in een samenleving. Ze wordt horizontaal beheerd, is los-vast in zijn leden en die zijn allemaal verzot op blauwe kaas.

DINSDAG.ORG is dit seizoen het Eigen Kweek traject uit Vlaams-Brabant.

 

Credits

van en met Jeff Aendenboom en Bas Vanderschoot productionele en zakelijke leiding Paulien Dewit productie Eigen Kweek met ondersteuning van De Vlaamse Gemeenschap met dank aan RADAR, Nineties Productions en Brakke grond foto Anne harbers

Lees meer