Aki feat. Joachim Badenhorst + Lara Rosseel Orchestra + Bombataz

BRAND! Jazzfestival 2022

Aki feat. Joachim Badenhorst
Aki -de band rond drumster en componiste Anke Verslype- heeft een van de mooiste geluiden van het moment in petto. Hun meditatieve sound is pure poëzie op de wip tussen een filmische en intimistische klankenwereld. Met rietblazer Joachim Badenhorst erbij wurmen ze zich even subtiel als vastberaden naar de voorhoede van de jonge Belgische jazz

Lara Rosseel Orchestra ‘Ark’
Het droomproject van centrale BRAND! gast Lara Rosseel is een verrijking van haar Octet en Quintet met een strijkkwartet en hobo. De composities van De Grote Vrouw (2020) en Hert (2022) in een nieuw, nog filmischer jasje. Op die manier wordt de groovende, warme muziek van deze rijzende ster vertaald naar een weelderig Panavision-formaat.

Bombataz
Met Bombataz trekken Vitja Pauwels -de ander centrale gast op deze editie van BRAND!- en de zijnen de kaart van de betere collagekunst. Aanstekelijke funk, springerige synthpop, speelse jazz en allerhande kierewiete ideeën komen samen in een onweerstaanbare, meertalige mélange. Op en top Belgisch, gebracht met een brede grijns en een vette spektakelbonus.


Timing:
19:00 – Aki feat. Joachim Badenhorst
20:30 - Lara Rosseel Orchestra ‘Ark’
22:00 - Bombataz

Lees meer