50j Circus Ronaldo - Mechelse Composé

In januari 2000 ging in de turnzaal van basisschool De Luchtballon de allereerste circusles van start van wat wij nu kennen als Circolito. In 21 jaar groeide de circusschool uit van een klasje van 6 leerlingen tot een grote school met verschillende afdelingen en 100den leerlingen. 

Van al die leerlingen stroomden er geregeld door naar de professionele circushogescholen in Europa, waarna ze terechtkwamen in allerlei gezelschappen. Collectif Malunés, TeaTime Company, Familiar Faces, Duo André Léo  hebben allemaal één of meerdere Mechelaars / Circolieten in hun rangen. 

Ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van Ronaldo brengen we nu zo veel als mogelijk deze talenten samen. Ze brengen allen hun discipline, kennis en kunde mee om een Mechelse Soirée Composée te maken, een voorstelling waarin je kan ontdekken hoe breed en verscheiden circus kan zijn. 

Van en met: Batist Van Baeckel, Raff Pringuet, Wout Deneyer, Simon Bruyninckx en Arne Sabbe (Collectif Malunés), Helena Jans en Hannah Rogerson, Bavo De Smedt en Pieter Visser (TeaTime Company) 

Lees meer
  • 16.00Standaard
  • 12.00-26 jaar
  • 3.00Uitpas met kansentarief
50j Circus Ronaldo - Mechelse Composé