Laureaten Specialisatie 2021

13 tot 23 mei 2021
Open van woensdag tot en met zondag, 13:00-18:00
CCM - Tentoonstellingszalen

Omwille van Covid is het aantal bezoekers op de tentoonstelling beperkt. De toegang is gratis maar je dient vooraf een tijdsslot te reserveren.

Reserveer hier je tijdsslot

In de maand mei gaat de Academie Mechelen op zoek naar de verloren tijd en kijken we ook vooruit. 

In de prachtige tentoonstellingszalen van het Cultuurcentrum gaat vanaf 13 tot 24 mei – aansluitend op de inhaaltentoonstelling van vorig jaar – EXPO 2 door met de afstudeerwerken van ruim 30 cursisten uit alle disciplines van de Specialisatie graad van het huidige academiejaar 2020-2021. Ook zij werden geconfronteerd met een uitzonderlijk jaar. Tussen lock downs en Paaspauzes bleef de roep van de kunst echter steeds voorop staan. Tijd om er nu mee uit te pakken en te delen met het publiek. 

Met werk van: Herman Bosmans – Suzie Broeckx – Wendy De Haes – Chris De Roeck – Anja Dockx – Joëlle Goossens – Lut Goovaerts – Tine Herremans – Jan Kets – Erlinde Lombaert – Annemarie Mallaerts – Katrien Nijs – Anna Plaskie – Danielle Raspé – Leen Slachmuylders – Pol Spelmans – Melinda Van Berlo – Sarah Vanden Branden – Marleen Van Impe – Chris Van Wolputte – Gisèle Vermoesen – Mia Vervoort – Els Voeten – special guests van het Multidisciplinair Atelier