Jouw mening telt!

Cultuurhuizen en hun publiek: een prachtige relatie. Om die relatie nog sterker te maken, is het interessant om af en toe in de hoofden van de gezellige roezemoezende bende te kruipen. Daarom wordt een nieuw grootschalig publieksonderzoek georganiseerd voor alle Vlaamse en Brusselse bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra.

Bezoek je wel eens van een voorstelling, concert of tentoonstelling van Cultuurcentrum Mechelen? Of juist niet? We zijn erg benieuwd naar jullie feedback. Wat is er goed, wat kan beter? En heeft de coronacrisis enige impact?

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 20 minuten. We hopen dat jullie massaal de bevraging invullen. Op basis van de resultaten kunnen we immers aan de slag om onze werking te verbeten. Daarnaast worden de resultaten samengelegd met de resultaten uit 2013 en 2018 waardoor we evoluties in jullie ervaringen kunnen ontdekken.

Als dank voor jouw tijd wordt voor elke ingevulde enquête 1m² regenwoud gered van verdwijning, in samenwerking met World Land Trust [2]. Bovendien maak je kans op één van de Bongo-bonnen t.w.v. € 250.

Klik hier om naar de enquete te gaan. 

Ook de bibliotheek Het Predikheren is benieuwd naar jullie ervaringen. Je kan dan ook kiezen om beide enquêtes in te vullen. Klik hiervoor op deze link, dat spaart je tijd bij het invullen van heel wat gegevens.

Het onderzoek is een initiatief vanuit Universiteit Antwerpen, VVBAD, cult!, LMR-LMOV, OP/TIL en Cultuurconnect