Sergio De Beukelaer

Sergio De Beukelaer

  • 1 december 2020 tot 21 maart 2021
  • Openingsuren: 13:00 tot 18:00 (woensdag gesloten)
  • CCM - tentoonstellingszalen

We doen er alles aan om je bezoek zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. Daarom vragen we je om vooraf online je ticket te reserveren, ook wanneer je recht hebt op gratis toegang. 

Een organisatievan De Garage - Museum Hof van Busleyden

Info en tickets
Surf naar www.hofvanbusleyden.be/-...
Indien er problemen zijn met de aankoop van de tickets gelieve contact op te nemen met het Hof van Busleyden via hvb@mechelen.be   of 015 29 40 30.


Al meer dan twintig jaar verenigt de Belgische kunstenaar Sergio De Beukelaer allerlei schijnbare tegenstellingen in zijn kleurrijke, strakke en geometrische werken. Ogenschijnlijk moeiteloos schippert zijn kunst tussen vlak en ruimte, tekst en beeld, ernst en ironie, schilderkunst en sculptuur. Via het originele concept van de fat canvas, een driedimensionaal schilderij, doorbreekt de kunstenaar de grenzen van de klassieke schilderkunst. Zijn werken eigenen zich de ruimte toe waarin ze zich bevinden en zorgen voor een krachtige visuele impact.

In de tentoonstelling in Mechelen met de abstracte titel -…  bereikt Sergio De Beukelaer in drie bedrijven een synthese van zijn ideeën rond kleur en vorm, objectiviteit en subjectiviteit. Het resultaat is een artistiek statement dat hij zowel vormelijk als inhoudelijk koppelt aan de dagelijkse (sociale) mediacultuur.

Bij deze tentoonstelling verschijnt een kunstenaarspublicatie die het belang van zijn unieke oeuvre onderlijnt en uitdraagt.

Sergio De Beukelaer

Sergio De Beukelaer

Sergio De Beukelaer