Cultuur coronaproof? Wij kunnen dat.

In deze barre tijden willen we je blijven verrassen, ontroeren, doen lachen, even doen wegdromen of troost bieden. 

Het Overlegcomité besliste dat culturele evenementen opnieuw kunnen doorgaan. Weliswaar met duidelijke beperkingen:

  • beperking van het aantal toeschouwers
  • 1,5 meter afstand tussen de bubbels. 

 Wij zijn zeer verheugd om jullie terug een programma te kunnen aanbieden. We zetten hierbij de veiligheid en de gezondheid van jou, ons publiek, van artiesten en personeel op de eerste plaats. Zo strijden we samen tegen corona, maar ook voor cultuur!


PODIUMVOORSTELLINGEN 

Reserveren in bubbels

We vragen uitdrukkelijk om je tickets vooraf online te bestellen. Het maximum aantal toegelaten personen van je sociale bubbel bepaalt het aantal tickets dat je mag bestellen.

in de zalen wordt er voldoende plaats opengelaten tussen de bubbels

Conform de huidige maatregelen zijn we verplicht om van de reservaties naam en telefoonnummer te noteren. Het volstaat hier om de gegevens van één contactpersoon te noteren indien u per bubbel reserveert. Gelieve bij het reserveren deze door te geven.

Laatkomers worden niet toegelaten

De deuren van het cultuurcentrum of Stadschouwburg openen één uur voor de activiteit. De zaal waar de activiteit plaatsvindt, gaat 45 minuten voor aanvang van de activiteit open. Zorg dat je hele gezelschap compleet is, je gaat per bezoekersbubbel naar binnen.

Circulatie en publieksstromen

Bij het binnenkomen ontsmet je je handen met desinfecterende handgel. De verschillende publieksstromen worden zoveel mogelijk gescheiden. We voorzien voor de in- en uitgang duidelijke signalisatie en werken zoveel mogelijk met éénrichtingsverkeer. Volg de grondmarkeringen om te zien waar je kan wachten

Een mondmasker is verplicht op al onze locaties.

Er is geen vestiaire voorzien.

Jassen kunnen onder de stoel gelegd worden.

Tijdens de voorstelling

Publieksbegeleiders wijzen je plaats aan met aandacht voor de opgelegde afstandsregels. Een mondmasker dragen tijdens de voorstelling is verplicht. Na de voorstelling verlaten mensen rij per rij de zaal om zo een grote publieksconcentratie bij de uitgang te vermijden.


TENTOONSTELLINGEN

Ook voor tentoonstellingen is het aanbevolen om vooraf je tickets online te kopen.

Het aantal bezoekers per uur is beperkt. Je kan dus best vooraf een tijdslot reserveren. 

Handen ontsmetten en mondmasker dragen is ook hier verplicht.