Corona update

Maandag 11 januari 2021

De deuren van onze podiumzalen blijven alvast gesloten tot en met zondag 28 februari 2021.  Theater, comedy of concerten zijn voorlopig niet mogelijk.
De start van de ticketverkoop voor het voorjaar is nog erg onzeker. Meer nieuws volgt in de loop van de volgende weken.  Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Gelukkig hebben we een fijn aanbod van beeldende kunsten. Kom het werk van David Legrève, Obed Vleugels en Sergio De Beukelaer ontdekken in Het Predikheren en het cultuurcentrum.

Dinsdag 1 december 2020

Vanaf vandaag gaan de tentoonstellingen opnieuw open. In het cultuurcentrum kan je eindelijk de expo van Sergio De Beukelaer bezoeken. Ook De Garage heropent haar deuren.
Theater, comedy of concerten zijn alvast niet mogelijk tot en met 15 januari 2021.
De start van de ticketverkoop voor het voorjaar is voorlopig gepland op 13 januari 2021. Mogelijk wordt dit nog een weekje later.


Zondag 1 november 2020

Cultuurcentrum Mechelen sluit de deuren.
De Vlaamse regering besliste de deuren van alle cultuurhuizen voor onbepaalde tijd te sluiten. Alleen bibliotheken mogen open blijven. 

We hebben uiteraard alle begrip voor deze maatregel. De cijfers zijn schrikbarend. Het virus moet bedwongen worden. De zorgsector staat zwaar onder druk, en wij kunnen als culturele sector niet anders dan ons solidair opstellen en onze verantwoordelijkheid nemen. We moeten samen het tij keren. 

Voorlopig annuleren we alle voorstellingen tot en met zondag 3 januari 2021.  We nemen persoonlijk contact met je op wanneer de voorstelling waarvoor je tickets kocht, wordt verplaatst of geannuleerd.