Comedian Bert Gabriëls

Open Boek Grand Cru

Open Boek Grand Cru hoeven we niet meer voor te stellen. Gastvrouw Greet Pluymers gaat ook dit seizoen op zoek naar fijne heren of dames die een inkijk geven in hun boekenkast. Ook muziek speelt een prominente rol. De centrale gast mag zelf een muzikant voorstellen, of we verrassen met onbekend talent.

Vlaamse stand-upcomedian Bert Gabriëls (°1973) studeerde rechten en heeft een bachelor filosofie. Hij werkte tien jaar als jurist bij de Antwerpse Dienst voor Vreemdelingenzaken en nadien onder andere bij de Dienst Integratie Antwerpen, Vluchtelingenwerk Vlaanderen, advocatenkantoor Verstrepen & Chabot en voor het Vlaams Minderhedencentrum. Maar de meesten kennen hem als acteur en stand-up comedian. 

Muzikale gast ditmaal ishet duo And Then Came Fall De teksten van Annelies Tanghe snijden, kerven en krassen door je ziel maar in symbiose met de muzikale mantel die Sam Pieter Janssens rond de nummers legt puren ze uit in ware schoonheid. Niks meer, niks minder.  

Na de voorstelling krijg je van ons het befaamde lijstje met al dat geserveerde lekkers, begeleid door een zondags aperitiefje.

Lees meer