Laureaten Specialisatie 2020

Laureaten 1

29 april tot 9 mei 2021
Open van woensdag tot zondag, 13:00 - 18:00
CCM - Tentoonstellingszalen

Omwille van Covid is het aantal bezoekers op de tentoonstelling beperkt. De toegang is gratis maar je dient vooraf een tijdsslot te reserveren.

Reserveer hier je tijdsslot.

2020 zal geboekstaafd blijven als het jaar waarin een uitzonderlijke Jan Van Eycktentoonstelling vroegtijdig de deuren moest sluiten, waarin Ludwig van Beethoven zijn 250ste verjaardag anders had voorgesteld en de Rode Duivels geen Europees Kampioen werden. Maar wat niet is kan nog komen. Uitgesteld is niet verloren.

In de maand mei gaat de Academie Mechelen op zoek naar de verloren tijd en kijken we ook vooruit. In de prachtige tentoonstellingszalen van het cultuurcentrum stellen ruim 30 cursisten uit alle disciplines van de Specialisatie graad van academiejaar 2019-2020 hun werk tentoon.
Een proclamatie en eindejaarstentoonstelling was vorig jaar onmogelijk, maar de kunstenaars bleven wel doorwerken, in een schetsboek of aan een keukentafel of in de tuin. Dit jaar kon men de onafgewerkte kunstwerken voltooien. Tijd om er nu mee uit te pakken en te delen met het publiek.

Met werk van: Vanessa Aelbrecht - Freddy Algoet - Roger Bertels - Mia Bogaert - Rita Boon - Danny Boterdael - Dirk Buelens -  Yves De Nys - Linda Deldime - Lieve Geens - Maggie Greer - Kathy Kaloudis - Frie Lavelli - Monique Lenaerts - Annika Lersberghe - Marleen Logier - Ann Meerschaert - Marielle Moeskops - Johan Quix - Inge Roggeman - Isabel Stevens - Vera Van den Bosch - Hermina Van Dievel - Barbara Van Dromme - Winfried Van Overbeke - Fred Van Woensel - Miche Vandorpe - Fred Vercauteren - Wu Shuang - Sonja Ziegler